31 Ekim 2012 Çarşamba

Kansere çare bulan adam - Dr. Royal Rife

1888 doğumlu, Dr. Royal Raymond Rife,20. yüzyılın en büyük dahilerinden biriydi. 1920'li yıllarda, olmayan bir teknolojiyle icat ettiği mikroskop* sayesinde, yaşayan virüsü tespit edip, icat ettiği frekans aleti ile hastalıklı virüsleri yok etmeyi başarmıştı. Bumuhteşem mikroskop sayesinde virüslerigerçek olarak gören ilk insan oldu. Aynı zamanda Koordinatları ayarlanabilen rezonans tekniğini bulan kişi. Bu teknik kanserli tümörleri ve virüsleri yok eden bir teknik. Heidelberg Üniversitesinden Ph D verilmiş, buluşları 14 ödüle layık görülmüş ve Timen Bearing şirketinin sahibi mültimilyoner Henry Timken tarafından çalışmaları finanse edilmiş bir bilim adamı. 1934 University of California'da yapılan deneylerde 16 ölümcül kanser vakasında denenmiş ve 3 ay içinde hepsi de tamamen iyileşmiştir. 

Rife’ın yöntemi hiçbir yan etkisi olmayan bilinen antimikrobiyal terapilerden bir tanesidir. Fakat ne yazık ki, Rife’ın bilimsel teorileri ve metodları, ortodoksin bakış açısı ileçatışma içerisine girdi. Sonradan Amerikan Tıp Derneği(AMA)’in başkanı olan, MorrisFishbein, bulgularını kendi şirketi lehine kullanmak istedi. Rife bunu reddedince araştırmaçalışmaları durduruldu ve Barry Lynes’ın “Kanserin İyileştirilmesi, Elli Yıllık Örtbas” isimlikitabında anlattığı gibi hasıraltı edilmeye çalışıldı. (Bu arada AMA’nın eski başkanı ve kurucusu Dr. Milbank Johnson, Rife’nin kanser terapisi çalışmalarının sonucunu duyurmak üzereyken zehirlenerek öldürüldü ve hazırladığı raporlar bulunamadı.) 
AMA tarafından bu yöntemi kullanan doktorlara baskı yapılmaya başlandı. Çoğu boyun eğdi ve cihazları bıraktı. Rife'ın laboratuarına hırsız girdi ve mikroskobu çalındı. Rife’ın laboratuarları kundaklanarak ve sabote edilerek yok edildi. Onun çalışmalarını yedekleyen Dr. Nemesis, araştırma raporlarını yok eden ateş ile birlikte gizemli bir şekilde öldürüldü. Benzer bir ateş, Rife’ın araştırmalarını onaylayan, Burnett Laboratuarını da yok etti. New Jersey'deki Burnett Laboratuarı tam Rife'in buluşunu konfirme edeceği sırada arsenik nedenli yangın çıktı. Rife'ın frekans aletlerini üreten şirket battı. Birlikte çalıştığı Dr Kendall, bir anda nedensiz bir şekilde zengin olup Meksika'da emekli oldu ve diğer doktorlar aniden Rife'ın tekniğini bırakıp reçete yazmaya başladı. Rife, AMA tarafından mahkemeye verildi ve uzun süren maddi açıdan yıpratıcı bir dönemden sonra Rife mahkemeyi kazandı. 1944 yılında Johnson basın toplantısı ayarladı, niyeti klinik sonuçlarını açıklamaktı, nedense toplantıdan bir gün önce kaza ile öldü ve notları kayboldu.. Çalışmaları ise hasır altı edilmiştir. O günden bu yana "kronik" adı altında ölümün son saniyesine kadar binbir yan etkisi olan ilaçlara mahkum bırakıldığımız süreç başlamıştır. (Royal Raymonda Rife’ın kendisi de 1971 yılında Grossmont Hastanesi’nde “kazara” yüksek dozdavalyum ve alkol zehirlenmesi nedeniyle yaşamını yitirdi).




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder